ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ…

Καλημέρα. Σήμερα το πρόγραμμα υπάρχει μόνο για τους πολύ… βραδινούς… τύπους.

Στη Βραζιλία ο αγώνας της Αλαγκοάνο με τη Φλαμένγκο θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και στις εξέδρες η πλειονότητα των οπαδών θα είναι υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων. Η νεοφώτιστη Αλαγκοάνο δεν μας έχει δείξει τίποτα έως τώρα και εξακολουθεί να είναι η κάτοχος της χειρότερης επίθεσης στην κατηγορία καθώς έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ σε 8 αγωνιστικές. Η Φλαμένγκο είναι σαφώς ανώτερη και εμπειρότερη και από τη στιγμή που δεν υφίσταται ο παράγοντας έδρα δεν έχω πρόβλημα να την ποντάρω…

Η Ιντερνασιονάλ μέσα στο γήπεδό της έχει 4 στα 4 με συντελεστή τερμάτων 9-2. Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για την Μπαΐα που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς συνήθως κερδίζουν την Μπαΐα. Αν δεν σας… κάνει το 1.60, μπορείτε και να ρισκάρετε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό καθώς η Ιντερνασιονάλ συνηθίζει να ανεβάζει απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Το Σάντος – Κορίνθιανς είναι ένα κλασικό ντέρμπι και δεν είμαι διαθετειμένος να κοντράρω τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους σε τέτοιες αποδόσεις. Επειδή όμως η Κορίνθιανς έφτασε τα 10 συνεχόμενα Under σε όλες τις διοργανώσεις, προτιμώ τα λίγα γκολ και το Χ του ημιχρόνου. Θυμίζω ότι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, τόσο η Σάντος όσο και η Κορίνθιανς κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους σε πρώτο ημίχρονο στα πέντε παιχνίδια…

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στον αγώνα της Μποταφόγκο με τη Γκρέμιο αφού οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 5 σερί 0-0 ημιχρόνου! Η Γκρέμιο σε αυτές τις 5 αγωνιστικές έφερε τέσσερα 0-0 ημίχρονο. Αρχικά λοιπόν κρατάω την ισοπαλία στα πρώτα 45 λεπτά και προσωπικά δεν το αποκλείω να… τραβήξει μέχρι τέλους.

Στις ΗΠΑ αντιθέτως, το Κάνσας πετυχαίνει αλλά και δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Σήμερα παίζει με την Μινεσότα σε έναν νοκ άουτ αγώνα για τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Φαβορί δεν… διαφαίνεται στον ορίζοντα και έτσι μάλλον θα ρισκάρω στο over.

Όσοι κυνηγάτε εκπλήξεις προσέξτε λίγο το 1.45 του Σιάτλ διότι έχει πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων. Θα λείψουν πέντε βασικοί και 2 αναπληρωματικοί. Δεν ξέρω αν το Πόρτλαντ θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτές τις απουσίες των γηπεδούχων, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες δεν νομίζω ότι θα εκπλαγεί κανείς αν δεν περάσει αυτός ο χαμηλός σε απόδοση άσσος.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Για τα χθεσινά – νέα – χάλια της εθνικής μας ομάδας, ειλικρινά δεν έχω καμιά διάθεση να μιλήσω και να σχολιάσω. Θεωρώ όμως ότι ο Αναστασιάδης ειδικά μετά από τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις που έκανε, ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Αν στην ΕΠΟ τους έχουν απομείνει ίχνη αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας θα πρέπει σήμερα κιόλας να τον αποσύρουν και να αρχίσουν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ