ΓΗΡΑΙΑ ΚΑΙ… ΚΡΑΤΑΙΑ!

Καλημέρα. Τελικά το παγκόσμιο κύπελλο εξελίχθηκε σε ευρωπαϊκή υπόθεση, καθώς στα ημιτελικά προκρίθηκαν τέσσερις ομάδες της γηραιάς ηπείρου. Σίγουρα όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την αναμέτρηση του Βελγίου με τη Γαλλία από την οποία αναμένεται να προκύψει η ομάδα που θα σηκώσει το φετινό κύπελλο.

Οι Κροάτες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν… γοήτευσαν με την απόδοσή τους και στάθηκαν τυχεροί στη διαδικασία των πέναλτι. Οι Άγγλοι απέκλεισαν τη μέτρια Σουηδία, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ούτε ένα παιχνίδι με έναν πραγματικά δύσκολο αντίπαλο. Σας θυμίζω ότι είχε προηγηθεί η Κολομβία που την απέκλεισαν στα πέναλτι, ενώ στον όμιλο κληρώθηκε με κάτι… παναμάδες και τυνησίες. Με μια σοβαρή ομάδα έχει παίξει μέχρι τώρα (Βέλγιο) και ηττήθηκε. Ας μη θεωρούμε δεδομένη και εξασφαλισμένη λοιπόν, την πρόκρισή τους στον τελικό, αν και η αλήθεια είναι ότι για μια ακόμη φορά στάθηκαν τυχεροί, αφού έπεσαν πάνω στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα που πέρασε στους τέσσερις του θεσμού.

Σήμερα και αύριο θα την… βγάλουμε χωρίς Μουντιάλ με τα εναπομείναντα πρωταθλήματα που εξακολουθούν να διεξάγονται.

Στην Ιρλανδία η Μπρέι υποδέχεται τη Σλίγκο Ρόβερς και από το 1.75 του διπλού προτιμώ το 1.90 του over. Η επιλογή μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Μπρέι είναι ομάδα με τα περισσότερα (17) over στην κατηγορία. Αυτό συμβαίνει διότι διατηρεί με 16 γκολ διαφορά από τον δεύτερο, τη χειρότερη άμυνα στην Ιρλανδία.

Στη Σουηδία η Έρεμπρο, η Έλφσμποργκ, η Τζουργκάρντεν και η Νόρκεπινγκ που σήμερα παίζουν μεταξύ τους, συνηθίζουν να σκοράρουν στα δεύτερα ημίχρονα των αναμετρήσεών τους. Αν πάρουμε για παράδειγμα τα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσαν συνολικά αυτές οι τέσσερις ομάδες, θα διαπιστώσουμε ότι όλες μαζί έχουν πετύχει και δεχθεί 72 γκολ! Από αυτά, τα 51 σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους!

Στη Νορβηγία τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις έχει η πρωτοπόρος Μπραν που έχει πάψει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και δύο μήνες! Από εκεί και πέρα, η φόρμα και η προϊστορία μας οδηγούν στον άσσο της Μόλντε. Οι γηπεδούχοι που έρχονται από τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Μπραν με σκορ 0-4, έχουν πάρει τον «αέρα» της Βαλερέγκα τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια, μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 18-1!

Στον αγώνα της Σάρπσμποργκ με τη Ρανχάιμ, οι αποδόσεις είναι αδικαιολόγητες και ακατανόητες. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή, πως γίνεται να προσφέρεις στο 1.55 μια ντεφορμέ ομάδα απέναντι στην 3η του βαθμολογικού πίνακα που είναι η Ρανχάιμ. Αν δεν έχετε… διάθεση να κυνηγήσετε την έκπληξη, υπάρχει και το over, καθώς οι δύο αυτές ομάδες μετρούν τα περισσότερα στην κατηγορία. Η Ρανχάιμ μάλιστα, διατηρεί και την παραγωγικότερη επίθεση…

Στη Λευκορωσία ο εύλογος άσσος της Βίτεμπσκ που είναι σχεδόν αλάνθαστη στην έδρα της (6 νίκες σε 7 παιχνίδια), θεωρώ ότι μπορεί να συνδυαστεί είτε με το under είτε με το no – goal. Η Βίτεμπσκ είναι η ομάδα με τα περισσότερα (12) under στην κατηγορία και μέσα στο γήπεδό της έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ. Η δε Γκόμελ, διατηρεί τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 6 γκολ σε 14 αγωνιστικές…

Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στην πορεία της ημέρας θα τα πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]

Η [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”] εισχώρησε δυναμικά στον χώρο του στοιχήματος, καθώς προσφέρει καθημερινά πληθώρα στοιχηματικών επιλογών με τα μεγαλύτερα BONUS που κυκλοφορούν!!! Οι προσφορές συνεχίζονται καθημερινά τόσο στα ματς του Μουντιάλ όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξάγονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ