ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…

Καλημέρα. Θα ξεκινήσω διαφωνώντας με τους μπουκ για τον φαβοριτισμό της Μονακό στη Γαλλία. Οι μονεγάσκοι ακόμα ψάχνουν για το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και το μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα το βρουν απέναντι στην ενισχυμένη Νις η οποία προχώρησε σε ένα μεταγραφικό… μπαράζ. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι του γαλλικού νότου και σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Κατά τη γνώμη μου η Νις μπορεί άνετα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από μία τόσο μέτρια έδρα που δεν γεμίζει ποτέ… Το διπλό χωρίς να μετράει η ισοπαλία (DNB) πληρώνει το πολύ υψηλό 2.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Ντιζόν πληρώνει την ανύπαρκτη μεταγραφική κινητικότητα του καλοκαιριού και έτσι παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πέντε ήττες και μία ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 2-9! Η Μαρσέιγ μπορεί να μη διαθέτει την ίδια μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, παραμένει όμως αρκετά καλή και επικίνδυνη. Από το 2016 που η Ντιζόν ανέβηκε κατηγορία, κάθε χρόνο φεύγει με διπλό από εκεί μέσα. Θεωρώ πιθανό λοιπόν, απόψε να κάνει το καρέ του «2». Το διπλό της Μαρσέιγ προσφέρεται στο ικανοποιητικό 2.30 από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] η οποία εισχώρησε με… φόρα στο διαδικτυακό στοίχημα.

Στην Ιταλία, η Ουντινέζε διατηρεί θετική παράδοση μέσα στη Βερόνα, καθώς στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της, έφυγε με δύο διπλά και αντίστοιχες ισοπαλίες… Επειδή όμως καμία από τις δύο δεν με πείθει για να ποντάρω πάνω της, θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου. Βλέπω κλειστό ματς με λίγα τέρματα, οπότε είναι αρκετά πιθανό να μην καταφέρει καμία να πετύχει γκολ στο πρώτο 45λεπτο…

Τη Γιουβέντους έτυχε να την παρακολουθήσω τόσο με τη Φιορεντίνα όσο και με τη Βερόνα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση… Δεν έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν δημιουργεί τις πολλές φάσεις που είχαμε συνηθίσει, ενώ οι παίκτες της παίζουν λες και είναι στο φινάλε και όχι στην αρχή της σεζόν. Βγάζουν δηλαδή μία μάλλον αδικαιολόγητη κόπωση. Ας μην σπεύσουμε λοιπόν να ποντάρουμε στον χαμηλό σε απόδοση άσσο της, γιατί είναι πολύ πιθανό, να… ιδρώσει πολύ στο να καταβάλει την… πεισματάρα Μπρέσια. Περισσότερο θα έτεινα προς τα γκολ του 2ου ημιχρόνου, διότι έτσι όπως είδα τη Γιούβε, οι γηπεδούχοι μπορούν άνετα να αντέξουν ένα 45λεπτο.

Α! Επίσης, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη «μεγάλη κυρία» ξέρετε ε; Πεναλτάκια, καρτούλες και άλλα τέτοια ανδραγαθήματα από τον ρέφερι. Γνωστά πράγματα αυτά στην Ιταλία…

Στη Β Ιταλίας η Κροτόνε που έχει ως στόχο την άνοδο, υποδέχεται τη Γιούβε Στάμπια η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί τα περισσότερα έως τώρα γκολ και δύσκολα θα κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο.

Η Τραπάνι παραμένει η μοναδική που μέχρι στιγμής μετρά μόνο ήττες στη Β Ιταλίας. Απόψε υποδέχεται την Κρεμονέζε η οποία είναι αρκετά καλή φέτος. Πρόκειται για μια ομάδα με δυνατή επίθεση και θεωρώ ότι οι αποδόσεις την αδικούν. Επειδή όμως στη Β Ιταλίας πάντα τα Χ… ελλοχεύουν, θα πάω στο διπλό draw no bet το οποίο δεν πληρώνει άσχημα.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ εστίασα την προσοχή και το ενδιαφέρον μου σε τέσσερις φιλοξενούμενες ομάδες…

Η Έμπσφλιτ αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι λόγω των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε. Η έως τώρα πορεία της είναι αποκαρδιωτική, καθώς μετρά μόλις μία νίκη σε 12 αγωνιστικές. Το περασμένο Σάββατο υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μπάροου με σκορ 0-3 και πιστεύω ότι απόψε θα ακολουθήσει μια ακόμα ήττα, καθώς απέναντί της θα βρεθεί η ισχυρή και έμπειρη Μπαρνέτ. (2.40 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Πριν από την έναρξη της σεζόν εκτός από την Έμπσφλιτ ήταν και η Όλντερσοτ φαβορί για τον υποβιβασμό. Θυμίζω ότι πέρσι είχε υποβιβαστεί αλλά τελικά πήρε τη θέση της Γκέιτσχεντ η οποία έπεσε λόγω χρεών. Το ρόστερ της παρέμεινε σχεδόν το ίδιο και θεωρείται μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Μόλις το περασμένο Σάββατο κατάφερε να πετύχει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη κόντρα στη ντεφορμέ Ρέξαμ.

Πρόκειται για την ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (11) τέρματα και σήμερα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που είναι η Γέοβιλ. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε συνεχόμενες νίκες απέναντι σε μερικούς αρκετά καλούς αντιπάλους όπως είναι η Νοτς Κάουντι, η Φίλντε, η Χάλιφαξ και η Σόλιχουλ. Το διπλό της Γέοβιλ, το βρίσκουμε στο 2.55 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Η Σάτον αποδυναμώθηκε συγκριτικά με πέρσι καθώς αποχώρησαν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές. Όπως η Όλντερσοτ έτσι και αυτοί, την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα την έκαναν το περασμένο Σάββατο απέναντι στην παραπαίουσα Τσέστερφιλντ. Απόψε όμως κοντράρονται με μια ισχυρή και φορμαρισμένη ομάδα η οποία συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα. Αυτή είναι η Ντάγκεναμ που από φέτος ανήκει σε εταιρία αμερικάνικων συμφερόντων.

Φέτος ενισχύθηκε σημαντικά και στόχος είναι μόνο η άνοδος. Διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις τέσσερα τέρματα και θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν με την απόφασή τους να δώσουν φαβορί τη Σάτον… Το διπλό (DNB) είναι στο 1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Μέιντενχεντ που πέρσι τερμάτισε στη 19η θέση, διαθέτει ένα από τα μετριότερα ρόστερ της κατηγορίας. Το παράδοξο είναι ότι φέτος τα πηγαίνει πολύ καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας, αφού από τις πέντε νίκες που έχει κάνει έως τώρα, οι τέσσερις ήταν μακριά από το γήπεδό της!

Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Ντόβερ η οποία διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ. Το καλοκαίρι ενισχύθηκε με αρκετά καλούς παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία. Έχει έναν έξυπνο προπονητή στον πάγκο της και μακριά από το γήπεδό της… μεγαλουργεί αφού είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής έχει τα περισσότερα διπλά (5) σε ολόκληρη τη Βρετανία! Αν απόψε φτάσει στα έξι, θα το πληρωθούμε στο 2.40 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Στη Β Βραζιλίας θα παίξω 2Χ στην αναμέτρηση της Βιτόρια Μπαΐα με τη Γκοιανιένσε. Η Βιτόρια μετά από μια περίοδο ανάκαμψης, ξανακύλησε στον… βούρκο του ντεφορμαρίσματος. Η Ατλέτικο Γκοιανιένσε αντιθέτως, μετά και το 0-1 επί της Κρισιούμα συμπλήρωσε 8 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Αμέρικα Μινέιρο όμως είναι ακόμα πιο φορμαρισμένη αφού έρχεται από 7 νίκες και 4 ισοπαλίες! Πριν από λίγο διάστημα βρισκόταν στη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά τώρα πλέον αρχίζει να… γλυκοκοιτάζει ακόμα και την άνοδο. Θα την εμπιστευτώ λοιπόν διότι ούτως ή άλλως η Μπραζίλ Πελότας παραμένει μια μέτρια και αναξιόπιστη ομάδα με ευάλωτη άμυνα.

Η Βίλα Νόβα πάει φέτος να κάνει… παγκόσμιο ρεκόρ με τα under της. Έφτασε αισίως τα 22 στα 23 (!) και όπως έχουμε ξαναπεί το μοναδικό της φετινό over διαμορφώθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις! Σήμερα υποδέχεται τη Ρεγκάτας που έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στη Β Βραζιλίας. Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν περιττό να ψάξω για οτιδήποτε άλλο εδώ…

Στο Μεξικό τέλος, η Λεόν αφενός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες και αφετέρου διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση με 23 γκολ στο ενεργητικό της. Σήμερα παίζει με την Άτλας που έρχεται από 4 ήττες σε 6 παιχνίδια. Σε αντίθεση με τη Λεόν η επιθετική της γραμμή είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Θεωρώ λοιπόν ότι δικαιολογημένα προβάλλεται ως μεγάλο φαβορί η γηπεδούχος ομάδα.

Η Τίγκρες είναι ένας μεγάλος σύλλογος που συμπλήρωσε όμως 5 συνεχόμενα Χ (1-1) στην κατηγορία. Επειδή δεν γίνεται να φέρνει… 1-1 συνεχώς έως το φινάλε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το… αλλόκοτο σερί. Η Πουέμπλα αποτελεί ιδανικό… θύμα αφού έχει μόλις μία νίκη σε 9 αγωνιστικές, καθώς και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Πέρσι και πρόπερσι η Τίγκρες είχε επικρατήσει με σκορ 6-1 και 5-0 αντίστοιχα. Προτίθεμαι λοιπόν να συνδυάσω τον άσσο της με τα πολλά γκολ.

Καλή τύχη και τα λέμε στην πορεία στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου για μια ακόμη φορά χθες περάσαμε πάρα πολλά σημεία (κυρίως ανατροπές) μαζί με τον Αλέξανδρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ