ΒΟΛΙΚΟ Χ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η 26η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αντάλιασπορ και τη Σίβασπορ. Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο… ξερό Χ διότι οι τωρινές συνθήκες εκεί με οδηγούν. Με τον βαθμό της ισοπαλίας η μεν Αντάλιασπορ θα διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού και η δε Σίβασπορ θα παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν καλύτερη πορεία φέτος, αλλά δεν μπορώ να κοντράρω τους γηπεδούχους που συμπλήρωσαν 7 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα. Η Αντάλιασπορ είναι γενικότερα μια ομάδα που φέρνει πολλά Χ στην έδρα της, ενώ και στα μεταξύ τους παιχνίδια εμφανίζονται αρκετές ισοπαλίες.

Για τα δύο ματς της Β Τουρκίας δεν έχω άποψη, οφείλω να ενημερώσω όμως ότι γνωρίζουν ραγδαία πτώση τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στους υπόλοιπους μπουκ, ο άσσος της Αλτινορντού και το διπλό της Άδανα Ντεμιρσπορ.

Στη Ρωσία το Τάμποφ – Κρίλια είναι ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν και που προσπαθούν να διατηρηθούν στην κατηγορία. Το αξιοπερίεργο είναι ότι έχουν ακριβώς, μα ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις! Πιο συγκεκριμένα μετρούν από 6 νίκες, 11 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων -4 και οι δύο! Προσωπικά δεν αποκλείω να συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες επιδόσεις και μετά από τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης… Σε τέτοιου είδους κρίσιμα ντέρμπι όμως, συνήθως οι ομάδες δεν ανοίγονται από νωρίς και γι΄αυτό θα μετριάσω το ρίσκο ποντάροντας στο Χ του ημιχρόνου. Να ενημερώσω πάντως ότι αυτή η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος…

Στην Αργεντινή τέλος, η Κολόν Σάντα Φε εξακολουθεί να έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις του… πλανήτη, με 10 ήττες και μία ισοπαλία σε 11 αγωνιστικές! Απόψε φιλοξενείται για το κύπελλο από την Ροζάριο η οποία διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες στην Αργεντινή (7-3-1). Βάσει των έως τώρα επιδόσεων λοιπόν, θεωρώ ότι δικαιολογημένα προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης η γηπεδούχος ομάδα.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ