ΒΟΛΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ…

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Ανάμεσα στους χαρταετούς και τις… λαγάνες, θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε κάποια από τα ματς που διεξάγονται σήμερα.

Στο Παναιτωλικός – Πανιώνιος θα ρισκάρω στην ισοπαλία διότι θεωρώ πως με τον ένα πόντο θα μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός βέβαια ακόμα και με ήττα λογικά δεν πρόκειται να κινδυνεύσει στην πορεία, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τη… μισή γκαρνταρόμπα του στην διάθεσή του. Ο Πανιώνιος έχει πάρα πολύ καιρό να κάνει διπλό στο πρωτάθλημα, οπότε λογικά και αυτός θα περιοριστεί στον ένα βαθμό. Ούτως ή άλλως έχει εύκολο πρόγραμμα ως το φινάλε, οπότε ούτε και εκείνος πρόκειται να κινδυνεύσει.

Στη Γ Γερμανίας η ουραγός Άαλεν που μετρά μόλις 4 νίκες σε 26 αγωνιστικές, πολύ δύσκολα θα γλιτώσει φέτος από τον υποβιβασμό. Απόψε φιλοξενεί την ισχυρή φέτος Χάλεσκερ που έχει τα περισσότερα (7) διπλά στην κατηγορία.

Οι παίκτες της Ρόμα είναι κουρασμένοι, ντεφορμέ, αλλά κυρίως απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό στην παράταση με πέναλτι στο φινάλε από την Πόρτο. Θυμίζω ότι είχε προηγηθεί η βαριά ήττα στο τοπικό ντέρμπι της Ρώμης από τη μισητή Λάτσιο. Οι οπαδοί τα έβαλαν με τον πρόεδρο, ο Παλότα με τον προπονητή Ντi Φραντζέσκο και ο τελευταίος με τους παίκτες. Ένα πραγματικό μπάχαλο δηλαδή που δεν αξίζει να πονταριστεί στο 1.40 κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο…

Στη Β Ιταλίας η Βενέτσια που κινδυνεύει με υποβιβασμό, υποδέχεται την Παλέρμο που διεκδικεί άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη 9 ισοπαλίες στο ενεργητικό τους και οι γηπεδούχοι οκτώ. Θα πήγαινα στο διπλό της ανώτερης Παλέρμο αν η Βενέτσια δεν είχε αλλάξει προπονητή πριν από πέντε μέρες. Ο Βάλερ Τζένκα αποτελεί παρελθόν και στη θέση του ανέλαβε ο Κόσμι. Έτσι λοιπόν προτιμώ να ρισκάρω σε μια ισοπαλία η οποία ενδέχεται να αποδειχθεί συμβιβαστική.

Μιας και έχουμε πιάσει τα Χ, δίνω πιθανότητες και στο Μάλαγα – Οσασούνα στη Β Ισπανίας. Η Μάλαγα έφερε πέντε Χ στα τελευταία 6 παιχνίδια της και η αποψινή αναμέτρηση αποτελεί ντέρμπι ανόδου. Η Οσασούνα έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία και δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα. Παραδοσιακά φέρνουν αρκετά Χ στα μεταξύ τους παιχνίδια και δεν αποκλείω ένα ακόμα απόψε. Ως πρώτη επιλογή πάντως είναι το Χ του ημιχρόνου, καθώς τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και οι δύο μαζί δέχθηκαν μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου!

Στη Β Γαλλίας η πρωτοπόρος Μετς συμπλήρωσε 7 ματς χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα η εστία της παραβιάστηκε μόνο σε δύο ματς. Απόψε υποδέχεται τη ντεφορμέ Σοσό που έρχεται από τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-7! Τόσο η φόρμα όσο και ο βαθμολογικός πίνακας συνηγορούν υπέρ των γηπεδούχων…

Στην Πολωνία η πρωτοπόρος Λέχια Γκντανσκ εξακολουθεί να παραμένει η μόνη που δεν έχει υποστεί ήττα στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την προτελευταία Βίσλα Πλοκ η οποία αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Και εδώ η γηπεδούχος ομάδα έχει σαφές προβάδισμα.

Στην Τσεχία η Σίγκμα με την Σλόβαν Λίμπερετς θυμίζουν κάτι από Μάλαγα και Οσασούνα, αφού όπως οι ισπανίδες έτσι και αυτές, τις τελευταίες έξι αγωνιστικές δέχθηκαν συνολικά μόνο ένα τέρμα σε πρώτο ημίχρονο. Το ματς είναι ντέρμπι και το Χ του ημιχρόνου έχει λογική.

Στη Ρωσία θα αποφύγω τη χαμηλή απόδοση του άσσου της Κράσνονταρ επειδή η ομάδα έχει… μπλέξει με το Europa League και δεν ξέρω αν και κατά πόσο μπορεί να διαχειριστεί τις εγχώριες με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Σήμερα υποδέχεται την Γκάζοβικ, η οποία – παραδόξως – διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία.

Στην Αργεντινή τέλος, απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και η Ντιφένσα εξακολουθεί να διεκδικεί την πρώτη θέση από τη Ρασίνγκ. Είναι η μόνη που απειλεί ουσιαστικά την πρωτοπόρο και σε 21 παιχνίδια ηττήθηκε μόνο από την Μπόκα. Απόψε υποδέχεται την μέτρια Μπάνφιλντ που το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται πάρα πολύ να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ