ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε από το πρωτάθλημα της Β Ιαπωνίας, όπου η Τοκουσίμα εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την πορεία της. Η ομάδα διατηρεί ένα αήττητο επτά αγωνιστικών και απόψε υποδέχεται την Μίτο που στα τελευταία έξι παιχνίδια της κατάφερε να πετύχει μόλις μία νίκη. Ο άσσος κυκλοφορεί σε καλές αποδόσεις και η πρόσφατη παράδοση δείχνει πέντε νίκες για τους γηπεδούχους σε έξι παιχνίδια. (2.17 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας όμως, είναι η Γκιραβάνζ (φωτο) που συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενες νίκες! Αυτή η αξιοθαύμαστη πορεία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη και έτσι το διπλό της μπήκε στο… στόχαστρο στο σημερινό παιχνίδι με την Τοτσίγκι. Επειδή το διπλό είναι υψηλό, θα μπορούσαμε εδώ να ρισκάρουμε και στο 2 DNB το οποίο το βρίσκουμε στο 1.70 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στο Εκουαδόρ η Ολμέδο είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής μετρά μόνο over και g-g στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα μετά από το πέρας των 9 πρώτων αγωνιστικών, έχει 9 στα 9 over και g-g μαζί. Πρόκειται για στατιστικά που σπανίζουν και που θα τα ακολουθήσουμε για μία ακόμη φορά.

Στη Βραζιλία υπάρχει παράδοση στα Χ στις αναμετρήσεις Γκοΐας – Κορίνθιανς. Πιο συγκεκριμένα τα έξι από τα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο…

Στην Ουρουγουάη η Πενιαρόλ είναι το φαβορί απέναντι στη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο η οποία δεν έχει σταθερή απόδοση. Η παράδοση είναι ευνοϊκότατη για τους γηπεδούχους καθώς η πρόσφατη εντοπίζεται στο 10-3-1 ανεξαρτήτως έδρας.

Στις ΗΠΑ η Νέα Υόρκη έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ουάσινγκτον και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν μονίμως τα τελευταία χρόνια. Στα 17 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς και στις δύο έδρες, η Ουάσινγκτον έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μία νίκη και αυτή με το ζόρι…

Το Λος Άντζελες τέλος έχει προτιμηθεί και η αλήθεια είναι πως όντως διατηρεί προβάδισμα απέναντι στο Σαν Χοσέ το οποίο δέχεται εύκολα το τέρμα. Για μια ακόμη φορά η παράδοση λειτουργεί… επικουρικά στην επιλογή ενός σημείου, αφού από το 2018 που άρχισαν να κοντράρονται, το Λος Άντζελες μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 18-4.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση. H [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα σε πάνω από 60 αθλήματα για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα και με πληθώρα προσφορών live παιχνιδιών.

21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ