ΒΑΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Καλημέρα. Σήμερα δεν έχει Euro αλλά εμείς θα αναφερθούμε σε κάποια άλλα ματς του κουπονιού με βάση κυρίως τη στατιστική.

Στη Σουηδία για παράδειγμα, εγώ αν ήμουν μπουκ δεν θα προσέφερα σε τόσο υψηλή απόδοση το over της Βάρμπεργκς στη Σουηδία (2.10 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) γιατί η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται από έξι σερί οver και g-g μαζί. Συνολικά έχει 7 στα 8 με 4 στα 4 στην έδρα της. Επιθετικά τα πηγαίνει πολύ καλά σκοράροντας συνεχώς, αμυντικά όμως υπάρχει πρόβλημα καθώς έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία.

Στη Φινλανδία η Μάριεχαμν συμπλήρωσε 7 σερί ήττες χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα! Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Χέλσινγκφορς που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της σε 4 αγωνιστικές. Παρόλα αυτά το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει το διπλό στο υψηλό 2.30…

Η Σεϊναγιόεν έχει το απόλυτο των επιτυχιών μακριά από την έδρα της, με 4 στα 4 και τέρματα 6-0! Συνολικά μετρά 9 στα 10 under και βάση των παραπάνω, λογικά είναι σε θέση να μην ηττηθεί στην μέτρια έδρα της Λάχτι. Το 2 DNB προσφέρεται στο… 1.95 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Αν θελήσουμε να ρισκάρουμε στην συγκεκριμένη εταιρία ποντάροντας στο διπλό της Χέλσινγκφορς σε συνδυασμό με το 2 DNB της Σεϊναγιόεν, η απόδοση που θα διεκδικήσουμε είναι το 4.40!

Στη Νορβηγία η Στάμπαεκ είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας καθώς έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται τη Σάντεφιορντ που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ. Για μένα το σετ των αποδόσεων δεν είναι δίκαιο για τους φιλοξενούμενους, ενώ θα μπορούσαμε να δούμε και στο over, μιας και η Σάντεφιορντ έχει 7 στα 8 από την αρχή της σεζόν.

Ανεβασμένη είναι και η Λίλεστρομ η οποία έχει αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Διαθέτει καλή έδρα και σήμερα υποδέχεται τη Μιοντάλεν η οποία είναι βέβαιο ότι για μια ακόμη φορά θα πάει για το Χ… Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι πάντως, η Λίλεστρομ δείχνει να έχει το προβάδισμα.

Η Σάρπσμποργκ αφενός έχει τη χειρότερη επίθεση, και αφετέρου δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της.

Η Μόλντε διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση, δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα εκτός, ενώ έρχεται και από πέντε σερί νίκες με τέρματα 14-3. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λοιπόν… (1.80 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Λευκορωσία θα συνδυάσω τον άσο με το over στον αγώνα της Ντιναμό Μινσκ με την ντεφορμέ Σλάβια Μοζίρ η οποία στα τελευταία πέντε παιχνίδια δέχθηκε συνολικά 14 γκολ.

Η Ρουχ Μπρεστ τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έβαλε επτά γκολ και όλα σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο! Σήμερα έχει το τοπικό ντέρμπι με την Ντιναμό η οποία και αυτή συνήθως πετυχαίνει ή και δέχεται γκολ από την ανάπαυλα και μετά. Αυτό τουλάχιστον είδαμε 8 στις 11 φορές στα 6 τελευταία παιχνίδια της.

Στη Β Ισλανδίας η Βέστρι έχει 8 στα 8 over. Σήμερα παίζει με την Φιολνίρ και θα συνδυάσω το over με το g-g.

Στις ΗΠΑ η Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει 8 στα 10 over και το Κάνσας 9 στα 12. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν μεταξύ τους το σκορ ήρθε 7-2! Πάω για μια ακόμη φορά στο over και το g-g…

Στη Βραζιλία, αυτή την περίοδο η Παλμέιρας παίζει πολύ καλή μπάλα αποσπώντας θετικά αποτελέσματα. Σήμερα φιλοξενείται από την άχρωμη Σπορτ Ρεσίφε που έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Η Παλμέιρας έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς μετρά τέσσερα σερί διπλά εκεί μέσα και το διπλό το βρίσκουμε στο 1.82 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Γκάνα τέλος, δέχεται πολλά στοιχήματα το διπλό της Χαρτς Οφ Όακ που διεκδικεί τον τίτλο.

Για πιθανή έκπληξη ας προσέξουμε την αναμέτρηση της Ντριμς με την Μπερεκούμ. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν για βαθμούς σωτηρίας.

Τα υπόλοιπα στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ