ΑΠΟ U ΣΕ… U!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Με το που τελείωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα under 21, στο… καπάκι ξεκινάει το Euro under 19. Χθες διεξήχθησαν τα ματς του πρώτου ομίλου και σήμερα πραγματοποιούνται οι αγώνες του δεύτερου γκρουπ. Εκεί θα βρούμε μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις όπως είναι η Γερμανία, η Ολλανδία και η Αγγλία. Η Βουλγαρία είναι για να συμπληρώνει τον όμιλο. Σήμερα οι Βούλγαροι παίζουν με τους Άγγλους και οι Γερμανοί με τους Ολλανδούς. Τα δύο ματς διεξάγονται στη Γεωργία και πιο συγκεκριμένα στην Τιφλίδα. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι δεν βλέπω έκπληξη. Η Αγγλία έχει εξαιρετικές ομάδες σε όλες τις ηλικίες και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην σαφώς υποδεέστερη αντίπαλό της.

Το Γερμανία – Ολλανδία φαντάζει πιο αμφίρροπο, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, στο τέλος… κερδίζουν οι Γερμανοί. Στα προκριματικά είχαν έξι στα έξι και μια επίθεση που πετούσε φωτιές. Η Ολλανδία βέβαια δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος, αλλά δεν έχει και την δυναμική της Γερμανίας. Πριν από τρεις μήνες περίπου την είχαμε φιλοξενήσει στη χώρα μας και είχαμε φέρει 0-0.

Εν ολίγοις βλέπω να περνάνε τα φαβορί σήμερα στους πιτσιρικάδες… Πάμε τώρα να δούμε τι άλλο μπορούμε να αντλήσουμε από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στη Λευκορωσία θα πήγαινα με πολύ μεγαλύτερη άνεση στον άσσο της πρωτοπόρου Σόλιγκορσκ αν δεν υπήρχε στη μέση το ματς με την Σούντουβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Η Σόλιγκορσκ πάντως παραμένει ανώτερη, είναι αλώβητη στην έδρα της, ενώ διατηρεί και μια παράδοση εξαιρετικών αποτελεσμάτων απέναντι στην Νέμαν. Θα επαναλάβω όμως ότι λόγω του Europa League θα προτιμήσω να το αφήσω και να το ξανακοιτάξω στο live…

Στην Ισλανδία η Χαφνάρφιορντουρ δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της και πιστεύω ότι μπορεί να διατηρήσει αυτό το αήττητο και απέναντι στην μέτρια Μπρεϊντάμπλικ η οποία έχει τη δεύτερη χειρότερη έδρα στην κατηγορία μετά από την Ακράνες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράδοση θετικών αποτελεσμάτων εκεί μέσα, καθώς μετρούν πέντε διπλά στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους.

Στη Σουηδία βρίσκω επίφοβο το 1.40 του άσσου της Τζουργκάρντεν. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι τόσο σπουδαία για να μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η χαμηλή απόδοση. Η Κάλμαρ δεν έχει κακή παράδοση εκεί μέσα, ενώ θα πρέπει να κρατήσουμε και το ότι σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο νέος της τεχνικός. Πιο συγκεκριμένα επέστρεψε ο Νάνε Μπέργκστραντ  ο οποίος είχε μεγαλουργήσει κατά το παρελθόν στην ίδια ομάδα. Σας θυμίζω ότι την είχε αναδείξει πρωταθλήτρια το 2008. Αυτός είναι και ο λόγος που πανηγύρισαν έξαλλα οι οπαδοί της Κάλμαρ όταν γνωστοποιήθηκε η επαναπρόσληψή του.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ