ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ… ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Καλημέρα. Μέχρι πριν από λίγες μέρες θεωρείτο σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του τραυματία Κιλιάν Μ’μπαπέ στο αποψινό παιχνίδι της Παρί με την Αταλάντα. Ο διεθνής γάλλος επιθετικός όμως επέστρεψε στις προπονήσεις πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και έτσι είναι πλέον πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην αποψινή αναμέτρηση. Αν αυτό συμβεί τότε αυτομάτως η πρωταθλήτρια Γαλλίας αποκτά σημαντικό προβάδισμα έναντι του ιταλικού συλλόγου. Σύμφωνα πάντως με τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή της Παρί,  ο Μ’μπαπέ είτε θα ξεκινήσει από την αρχή στο παιχνίδι, είτε θα μπει στην πορεία, αλλά δύσκολα να αγωνιστεί και τα 90 λεπτά… Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν είναι υψηλότερες από το αναμενόμενο και έτσι αποφάσισα να ποντάρω και εγώ στο διπλό της Παρί Σ.Ζ. το οποίο από χθες άρχισε να πέφτει, καθώς – εννοείται – ότι το ρόστερ της υπερέχει σαφέστατα έναντι της Αταλάντα. (1.94 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που δίνει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα για το νικητή)

Στη Β Σουηδίας η πρωτοπόρος Ντέγκερφορς έρχεται από 7 νίκες και μια ισοπαλία. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Γκάις η οποία τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Ντάλκουρντ. Το διπλό θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το no – goal καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη επίθεση και οι φιλοξενούμενοι τη δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Στη Β Ιαπωνίας, η πρωτοπόρος Βάρεν Ναγκασάκι λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ουραγό Κουσάτσου που μετρά 8 ήττες σε 10 αγωνιστικές. Θα μπορούσαμε και εδώ να δούμε συνδυαστικά το no – goal διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Τις 10 φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, η Ναγκασάκι επικράτησε στις 8 από αυτές…

Στη Βραζιλία τέλος, να σας ενημερώσω για την εξαιρετική προϊστορία στα Χ που έχουν η Μπαΐα με την Κοριτίμπα. Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες έχουν 8 συνεχόμενες ισοπαλίες στην έδρα της Μπαΐα, ενώ ανεξαρτήτως έδρας έχουν 15 στις 20! Πρόκειται για μια πραγματικά σπάνια παράδοση!

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] θα βρεις τώρα και το Auto CashOut*! Και ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ