ΑΝΑΠΟΔΕΣ… ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο και έτσι θα ασχοληθούμε μόνο και μόνο για τη… χαρά του παιχνιδιού.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ προσφέρεται σε τιμές φαβορί μια ομάδα που έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 1-15! Αυτή είναι η Στόκπορτ που υποδέχεται τη Χάρτλπουλ. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας καθώς μακριά από το γήπεδό τους έχουν υποστεί μόνο δύο ήττες σε επτά αγωνιστικές. Εδώ θεωρώ λοιπόν ότι η αναμέτρηση αυτή προσφέρεται για διπλό DNB. (Καλό το 2.10 της [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη Δανία θα κρατήσω το over στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στη Βεντσάισελ και τη Νόρτζελαντ διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν 6 στα 6 over μακριά από την έδρα τους. Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα στη Δανία που το έχει καταφέρει αυτό.

Στον 3ο όμιλο της Γ Ιταλίας αντιθέτως, η Τεράμο έχει έξι στα επτά under με 3 στα 3 στην έδρα της. Διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες, αλλά ταυτόχρονες και μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Εδώ λοιπόν θα προτιμήσω τα λίγα γκολ…

Στη Βραζιλία η Γκρέμιο που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, απόψε λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη ντεφορμέ Σεαρά η οποία συμπλήρωσε εννέα σερί αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο». Έχει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, τη στιγμή που η Γκρέμιο διατηρεί την τρίτη παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στο Μποταφόγκο – Γκοΐας τέλος, αν κρίνουμε από τη φόρμα των ομάδων, τότε οι αποδόσεις θα μπορούσαν να είναι ακόμα και… ανάποδες. Εξετάζοντας τις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, βλέπουμε τα εξής: Η Μποταφόγκο (φωτο) έχει 4 στις 4 ήττες με συντελεστή 1-6 και η Γκοΐας το απόλυτο των επιτυχιών με συντελεστή τερμάτων 6-0!

Αν προσθέσουμε και τις τρεις βασικότατες απουσίες στην άμυνα για τους γηπεδούχους, (Κάρλι, και Γκίλσον τιμωρημένοι και ο Μαρσίνιο στην εθνική Βραζιλίας) τότε ενισχύεται ακόμα περισσότερο το διπλό της Γκοΐας. Ούτως ή άλλως η Μποταφόγκο διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα αφού έχει υποστεί πέντε ήττες σε 11 παιχνίδια. Το διπλό DNB το βρίσκουμε στο υψηλό 2.50 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]!…

Καλή τύχη και η συνεχεία πλέον θα δοθεί στο live, μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (1.88 – 4.00 – 4.55)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει το σπουδαίο αυτό φιλικό σε μηδενική γκανιότα για το νικητή. Υπάρχουν 255 στοιχήματα για να επιλέξετε για τον αγώνα ο οποίος θα προσφερθεί και σε live bet. (21.45μμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ