ΑΛΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ… ΑΝΤΡΕΣ!

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγονται κάποια λιγοστά παιχνίδια για το πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν και ελπίζουμε να μας πληρώσουν όπως τα δύο χθεσινά…

Καταρχάς έχουμε δύο φιλοξενούμενες που υπερέχουν σαφέστατα των αντιπάλων τους. Πρόκειται για την Αλτίν και την Αχάλ. Επειδή όμως οι αποδόσεις των δύο αυτών διπλών είναι πολύ χαμηλές θα ψάξουμε να βρούμε με τι μπορούμε να συνδυάσουμε τα σημεία.

Η Αλτιν (φωτο) φιλοξενείται από τη Μίροου η οποία έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές. Το βλέπω δύσκολο δηλαδή απέναντι στην καλή άμυνα των φιλοξενούμενων να τα καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εδώ λοιπόν θα ρισκάρω να συνδυάσω το διπλό με το no- goal.

Η Αχάλ μπορεί να είναι πρωτοπόρος, αλλά σχεδόν σε όλα τα ματς πετυχαίνει από 1 εως 2 γκολ. Πιο συγκεκριμένα μόνο σε ένα παιχνίδια φέτος ξέφυγε το σκορ και έληξε στο 3-0. Γι΄αυτό και πιστεύω ότι το πολύ να πετύχει μέχρι δύο γκολ στο ματς με τη Νεμπίτσι. Επειδή η Αχάλ διαθέτει την καλύτερη άμυνα έχοντας μόλις δύο γκολ παθητικό, είναι αρκετά πιθανό να κρατήσει και απαραβίαστη την εστία της. Εν ολίγοις θα τολμήσω να ρισκάρω στον συνδυασμό του διπλού, του under και του no – goal για την Αχάλ. Τα… συνηθισμένα δηλαδή.

Τέλος, στο Ασγκαμπάτ – Σαγκαντάμ θα ποντάρω στο under. Θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 στα 7 under εκ των οποίων τα πέντε έληξαν στο under 1.5 goal. Οι δε γηπεδούχοι μετρούν 4 στα 6 under και no – goal μαζί. Στα μεταξύ τους παιχνίδια επικρατεί το under το οποίο έχει εμφανιστεί στα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ