Ή ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ Ή ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ…

Καλημέρα. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Champions League και του Europa League καθώς διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε σήμερα ανά γκρουπ.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ τα πάντα έχουν κριθεί, καθώς η παρούσα βαθμολογική θέση των ομάδων δεν αλλάζει ότι και αν γίνει στα μεταξύ τους παιχνίδια. Προσωπικά λοιπόν δεν βρίσκω κανένα λόγο να ασχοληθώ με αυτές τις δύο αναμετρήσεις της Τσέλσι με την Κράνσονταρ και της Ρεν με τη Σεβίλλη διότι είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει ροτέισον προκειμένου να είναι ξεκούραστοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές για τη δύσκολη συνέχεια των πρωταθλημάτων. Πάσο λοιπόν και πάμε παρακάτω…

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάτσιο και την Κλαμπ Μπριζ θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Οι ρωμαίοι προκρίνονται και με Χ ενώ οι Βέλγοι θα χρειαστούν μόνο νίκη. Έχοντας παρακολουθήσει και τις δύο αυτές ομάδες αρκετές φορές φέτος, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι καμία δεν με ενθουσιάζει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Η Λάτσιο ήταν, είναι και από ότι φαίνεται θα παραμείνει μια σχετικά αναξιόπιστη ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι στο 1.70 και έτσι θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου διότι η Μπριζ θα πρέπει να επιτεθεί στο δεύτερο 45λεπτο. (1.91 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο άλλο ματς  η Ντόρτμουντ λογικά θα επικρατήσει της ουραγού Ζενίτ και έτσι θα σφραγίσει την πρωτιά στον όμιλο χωρίς να χρειαστεί να περιμένει το αποτέλεσμα του Λάτσιο – Κλαμπ Μπριζ…

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο Διναμό Κιέβου – Φερεντσβάρος κρίνεται η τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Οι δύο ομάδες έχουν από ένα πόντο τον οποίο κατέκτησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ουγγαρία (2-2). Η Φερεντσβάρος λοιπόν θα χρειαστεί νίκη ή ισοπαλία από 3-3 και πάνω κάτι που είναι μάλλον αδύνατο. Θα εμπιστευτώ λόγω εμπειρίας τους Ουκρανούς και θα ποντάρω στο 1.85 του άσσου τους (είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Στο Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους θα κριθεί η πρωτιά και οι Ιταλοί χρειάζονται νίκη από τρία γκολ και πάνω για να τα καταφέρουν. Πάντως μέχρι στιγμής ούτε η μία ούτε η άλλη παίζουν καλά φέτος. Ειδικά η Μπαρτσελόνα στο Ισπανικό πρωτάθλημα δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως. Δεν θα ψάξω για τελικό νικητή, αλλά θα ποντάρω στον συνδυασμό του Over με το g-g εκτιμώντας τις επιθετικές αρετές των δύο αντιπάλων…

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ γίνεται πραγματικός χαμός καθώς οι Μάντσεστερ, Παρί και Λειψία έχουν και οι τρεις από 9 πόντους! Η ουραγός Μπασακσεχίρ έχει ήδη αποκλειστεί και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να σκοντάψει η Παρί μέσα στη Γαλλική πρωτεύουσα κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Οι Γάλλοι λοιπόν έχουν ήδη προκριθεί και από εκεί και πέρα θα φάνε τα… μουστάκια τους η Λειψία με τη Μάντσεστερ στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Επειδή στο πρώτο ματς η Γιουνάιτεντ (φωτο) είχε επικρατήσει με σκορ 5-0, οι γερμανοί μόνο με νίκη θα περάσουν στην επόμενη φάση αφού δεν ευνοούνται στην ισοβαθμία. Αυτό που αρχικά οφείλω να επισημάνω είναι ότι έξω έχει προτιμηθεί σαφέστατα ο άσσος της Λειψίας, η απόδοση του οποίου έχει υποχωρήσει. Εγώ δεν είμαι έτοιμος να εκφέρω ασφαλή άποψη για αυτό το ματς διότι η Γιουνάιτεντ είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σας θυμίζω ότι μετά την πεντάρα επί της Λειψίας είχε ακολουθήσει η ήττα από τη Μπασακσεχίρ. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου… ξημερώνει με αυτή την ομάδα. Αν οι παίκτες της σταθούν τυχεροί και ορεξάτοι μπορούν να κερδίσουν και μάλιστα εύκολα και για δεύτερη φορά τη Λειψία. Αν όμως δεν βρεθούν σε καλή βραδιά τότε δεν αποκλείεται να εισπράξουν την πεντάρα πίσω… Το αφήνουμε για το live λοιπόν, αλλά σίγουρα και εδώ θεωρώ ότι τα πρώτα δύο στοιχήματα είναι το g-g και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου… (1.99 τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Αυτά λοιπόν αναφορικά με τα αποψινά παιχνίδια του Champions League. Πάμε τώρα να δούμε μερικά ακόμα ματς από το σημερινό πρόγραμμα.

Στην Τσάμπιονσιπ η Γουότφορντ είναι έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αρνητική φέτος Ρόδεραμ η οποία συμπλήρωσε 6 ήττες σε 8 παιχνίδια. Η Γουότφορντ έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 16 αγωνιστικές και αυτή τη στιγμή διατηρεί την καλύτερη έδρα στην κατηγορία.

Στη Λιγκ 2 η Νιούπορτ τις τελευταίες 10 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την Καρλάιλ. Η ομάδα προπορεύεται έχοντας 10 νίκες σε 15 παιχνίδια και σήμερα φιλοξενείται από την μέτρια και ντεφορμέ Γκρίμσμπι. Όπως αναμενόταν το διπλό ποντάρεται και πιστεύω και εγώ ότι με λίγη τύχη θα προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της αφού οι γηπεδούχοι δεν… τραβάνε τελευταία.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Μπαρνέτ παραμένει χωρίς τρίποντο για 7 διαδοχικά παιχνίδια. Υποδέχεται την αρκετά καλή φέτος Στόκπορτ η οποία έρχεται από πέντε νίκες σε 7 αγωνιστικές. Η Στόκπορτ έχει τρία διπλά σε τέσσερα παιχνίδια και μπορεί να τα καταφέρει όπως και πέρσι που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπαρνέτ.

Η Νοτς Κάουντι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όλα δείχνουν ότι φέτος θα διεκδικήσει την άνοδο. Διαθέτει ισχυρότατη έδρα και η Μπόρεχαμ είναι μια ομάδα που γενικά δυσκολεύεται στην επίτευξη του γκολ. Ο άσσος της Νοτς Κάουντι πληρώνει 2.20 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, τα έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές για τη Σαπεκοένσε η οποία μετρά 23 under σε 26 αγωνιστικές! Απέναντι στην μέτρια Αβάι διατηρεί προβάδισμα για τη νίκη, αλλά προσωπικά για μια ακόμη φορά θα επιλέξω το under και το Χ του ημιχρόνου…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (2.16 – 4.05 – 3.40)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους όπου κρίνεται η πρωτιά του ομίλου.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ